БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори. Този проект има отлична видимост и достъпност както с кола, така и с градски транспорт – с метро (налична е станция пред сградата) и автобус.

БенчМарк бизнес център с площ от 31 000 кв.м., се състои от два подземни паркинга с 390 паркоместа, партер и 13 офис етажа. Техническите характеристики на проекта включват BMS система, HVAC система, CCTV, 12 асансьора, структурно окабеляване, и контрол на достъпа.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Ефикасни оформления – малки и големи изисквания
  • Бизнес окръг
  • Парко места

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Мол София

МОЛ СОФИЯ първият търговски център в София, ситуиран на ъгъла на бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска.

виж повече

MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

виж повече

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

виж повече