Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

Местоположението на Проекта е на бул. Ботевградско шосе, съобразено с настоящите изисквания по отношение на складовите помещения и позволява бърз вход и изход от и към магистралите Хемус и Тракия, както и град София.

Парцелът е с площ от 32 000 кв.м. като в него ще се помещават 24 000 кв.м. нови и функционални складове и офиси от най-висок клас, от тях 4 000 кв.м офисни площи и 20 000 кв.м складови. Разположението на складовете може лесно да се трансформира чрез добавяне или премахване на помещения, което гарантира гъвкавост и предвидимост. Съоръжението разполага с паркинг за ТИР, за служители и за посетители, зелени площи и зони за отдих, както и ресторант.

Очакван срок на завършване: Q4 2020 г.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Отворени пространства
  • Синергична среда

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Mobi Art Building

Офиc cгpaдa с инвеститор „Aрт E Cтpoй“, ситуирана в гopeщaтa инвecтициoннa зoнa нa HΠЗ „Xлaдилниĸa“ в Coфия. Paзпoлoжeнa e нa yлицa „Cpeбъpнa“ cpeщy „Πapaдaйз цeнтъp“, нeпocpeдcтвeнo дo вxoдa ĸъм мeтpocтaнция „Витоша“.

виж повече

Бизнес център Астрал

„Астрал бизнес център“ е бутикова бизнес сграда, клас „А“. Намира се на една от най-атрактивните и бързо развиващите се бизнес зони в столицата – районът на Летище София, пресечната точка между бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Профан Таракчиев“, заобиколен от нови бизнес сгради.

виж повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

виж повече