Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

Капитал Форт е впечатляваща, прецизно построена сграда с функционално “open space” пространство. Със своя елегантен и неповторим образ се превръща в архитектурна забележителност на столицата.

Проектът Капитал Форт е разработен от Fort Noks, компанията която стои зад множество осъществени проекти по българското черноморие за последното десетилетие. Отличният дизайн на сградата се дължи на съвместната работа между ATKINS (които създават архитектурата на Бурж ал Араб Дубай) и местен архитект, който е работил над по-голямата част от Бизнес парк София.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Забележителна сграда, най-високата в София
  • Атрактивност, ефективност и надеждност
  • Достъпна локация за всички видове транспорт

 

  • Тип: Офис площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Мегапарк

Мегапарк се намина на бул. Цариградски шосе в пряка близост до The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

виж повече

Space Tower

Space Tower се намира на бул. Цариградско шосе в близост до Capital Fort и хипермаркет Метро, както и в непосредствена близост до входа за метро станция „Интер Експо Център“.

виж повече

ИНТЕРПРЕД  ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт, в близост до метростанция. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

виж повече