Офис Център D 88

Административна сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ № 88, в непосредствена близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски.

Близостта на офис сградата до същинския център на столицата и наситеността с възможности на градския транспорт, включително метро станция, гарантира удобство на ползвателите.

Общата площ на проекта е 4 305 кв.м , офис площи клас А, среден размер на етаж : 200-490 кв.м, сградата разполага с 9 надземни етажа и 1 подземно ниво с 26 паркоместа.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис площи клас А
  • Централна локация, близка метростанция
  • Отлична комуникативност

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Space Tower

Space Tower се намира на бул. Цариградско шосе в близост до Capital Fort и хипермаркет Метро, както и в непосредствена близост до входа за метро станция „Интер Експо Център“.

виж повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

виж повече

ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

Европейски търговски център (ЕТС) е един от най-големите и престижни офис комплекси в България с изградена топла връзка с The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

виж повече