East Park

Търговски център „Иист Парк“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №53 А, близо до ЕКСПО 2 000 и отговаря на всички изисквания за модерна, комфортна и високотехнологична работна среда.

Офисите са разположени във висококачествена бизнес сграда, клас „А“, проектирана от италиански архитект, на три офисни етажа и товарно ниво с две овални зелени тераси.

Партерът има луксозно и удобно фоайе, рецепция и кът с мека мебел. Има още, изложбени зали, кафене, банков клон. В допълнение към сградата ще намерите две конферентни зали за 40 души, напълно обзаведени и оборудвани за провеждане на конференции, семинари, курсове и обучения.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Устойчива сграда
  • Ефективни пространства
  • Оживен район

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

виж повече

ИНТЕРПРЕД  ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт, в близост до метростанция. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

виж повече

Кирил и Методий

Бизнес център „КиМ“ се намира в идеалния център на гр. София, точно до Лъвов мост, градски транспорт, метростанция, Централна ЖП гара и Автогара София.

виж повече