EКСПО 2000 - фаза IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи. Фази III и IV са проектирани в единен архитектурен образ и реализирани в режим на свързано застрояване. Поради стратегическото си разположение, комплексът е удобен за достъп както с личен, така и с обществен транспорт. Вход и изход към сградата е осигурен от една страна от бул. Н. Й. Вапцаров и от друга - от ул. Ат. Дуков.

Фаза IV на комплекс Експо 2000 се състои от висока осем етажна част - основен обем и в допълнение две пресичащи го крила съответно 6 и 7 етажа с РЗП около 23 000 кв.м . Предлага офисни площи клас А , паркинг с 267 места на две подземни нива, обслужващи четирите фази на проекта, с лесен достъп до сградите и тяхното ползване.

Сградата е предлага изключително удобство, комфорт и сигурност, за което допринасят луксозният интериор и функционалното разпределение на пространството, вложените висококачествени материали и технологии в инсталациите и оборудването на офисите, подземен паркинг на две нива с достатъчно паркоместа, система за контрол на достъп и 24-часова охрана, и видеонаблюдение.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отлична локазия
  • LEED GOLD сертификат
  • Обширни зелени зони

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

виж повече

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

виж повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

виж повече