Интер Експо Център

Интер Експо Център е организатор и домакин на най-големите международни изложения, конференции и големи събидия, които се организират в София, намиращ се на бул. „Царикрадско шосе“

С амбицията да бъде платформа за идеи – да представи, да генерира креативност, да вдъхновява и стимулира активност – Интер Експо Център следва навиците на динамичния живот на бизнеса. Съдейства в комуникацията между компании и инвеститори, с идеята да обърне внимание на високо спецализиран език и темите в отделните отрасли.

Интер Експо Център не се насочва върху конкретна целева група, а се определя като място за творческа бизнес култура – всичко в обласста на предприемачеството се развива под влиянието му или се развива неговото влияние. Една от целите на Интер Експо Център е да осигури платформа за българските и чуждестранни компании, които правилно да представят техните проекти.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Сграда-организатор и домакин на най-големите международни изложения
  • Парк среда
  • Разширени строителни технологии

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Логистичен център БЕРС

bERS Логистичен център се намира на Околовръстния път на София, близо до Северната индустриална зона, в непосредствена близост до летище София.

виж повече

Park Lane

Park Lane е офис сграда от клас А, намираща се в един от най-бързо развиващите се райони в София - квартал Хладилника, в близост до най-големия и престижен търговски център в България - Paradise Center

виж повече

ЕМ Билдинг

Ем билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

виж повече