Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

Офис кулата предоставя офис помещения от клас А на 20 етажа. Петте високоскоростни асансьора и двете стълбища съставят сърцевината на сградата. Правоъгълната форма и модулната мрежа предоставят гъвкаво пространство за вътрешна организация, в съответствие с нуждите на наемателят.

Големите прозорци стигащи от пода до тавана предоставят красива гледка към града и планината. Сградата разполага и с грандиозна тераса на покрива на последния етаж. Елегантен дизайн и двойно-високото лоби посреща наемателите и посетителите на Инфинити Тауър.

Инфинити Тауър се ползва от привилегиите на България Мол с големия наплив на клиенти и много услуги, които предлага като ресторанти, магазини и банкови офиси.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Видимост
  • Достъпност
  • Ефикасен дизайн

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ботевградско логистичен парк

Ботевградско логистичен парк е най-модерният логистичен и складов парк в София.

виж повече

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

виж повече

MM Бизнес център

MM Бизнес център e разположен в сърцето на бизнеса в София, с изключително удобен директен достъп от бул. Александър Малинов и бул. Околовръстно шосе, на 450 м от метростанция Бизнес Парк и на 100м от автобусна спирка.

виж повече