Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“. Непосредствената близост до Литекс Тауър на метростанция „Г.М. Димитров“ е значително предимство, а бул. „Г.М. Димитров“ прави сградата лесно достъпна от целия град.

Литекс Тауър е бизнес сграда от ново поколение, подчинена на идеята за енергоефективна и практична архитектура. Сградата отговаря на всички изисквания към офиси клас А и на най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа.

Литекс Тауър предлага офис площи от 8 300 кв.м, конферентен център, търговски и складови площи.

Сградата разполага с иновативна фасадна система, предлага най-висок стандарт на работното пространство: светла височина 2.90 м., стъклени фасади от под до таван, малка дълбочина на застрояване с максимално дневно осветление, ниски нива на шум през фасадите, добра акустична среда в помещенията. Фасадата на Литекс Тауър е изпълнена с кристални външни стъкла, като това позволява над 80% от работното време в Литекс Тауър да е осигурена достатъчна дневна светлина в дълбочина на помещенията, без нужда от изкуствено осветление.

Възможностите за адаптиране на работното пространство, според нуждите на обитателите са големи: контрол на щорите и осветлението, децентрализиран контрол на климатизацията, отваряеми прозорци, повдигнат инсталационен под, 7 високотехнологични асансьора, зелен покрив на ниското тяло на сградата - допринася за подобряване качествата на въздуха в офисите и естествената вентилация.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис сграда клас А
  • Енергоефективна и практична архитектура
  • Стратегическо местоположение, на метростанция
  • Паркинг 120 места

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Филип Кутев Офиси

Бизнес сграда Филип Кутев е модерен офис проект с надземно РЗП от 10 000 кв.м., девет етажна сграда.

виж повече

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

виж повече

Офис сграда „Сребърна“

С отличната си локация на ул. „Хенрик Ибсен“ 17, точно до Южен парк, офис сграда „Сребърна“ предлага офиси тип „open space”, което осигурява на клиента свободата да направи свой собтвен интериорен дизайн, според индивидуалните си нужди и спецификите на работата си.

виж повече