Логистичен парк, гр. Елин Пелин

Логистичен парк, гр. Елин Пелин ще е първият модерен логистичен комплекс в региона, предлагащ модерна синергирана среда за производство и логистика, складови, офис площи и обслужване.

Намира се в традиционно промишлената зона на гр. Елин Пелин, на 1.5км от ЖП Гара Елин Пелин и в непосредствена близост до София (на 20км). Разположен е между двете входно-изходни магистрали Хемус и Тракия, граничи с първокласен път и е с отличен инфраструктурен подход към София и основните пътни артерии. С изграждането на Логистичния парк и непосредствената близост на редица производствени и складови бази, зоната обсобява като своеобразен Индустриален парк на гр. Елин Пелин.

Идейният проект предвижда обособяване на различни функционални сгради и имоти (1 сграда с Flexi space, 2 сгради Warehouse spaces, 2 сгради Custom built area и 1 сграда Self-storage area), със застроена площ от 6 000 до 25 000 кв.м. озеленяване, улици, паркоместа, зони за обществено обслужване , над 200 паркоместа вкл. товарни рампии и подвижни врати, чиста височина от 7 м., офиси клас А, складове и площи за леки производства други обекти за успешното функциониране на парка.

Имотите ще са с различна големина, като в зависимост нуждите на инвеститора могат да бъдат групирани - разделяни или обединявани.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Отворени пространства
  • Синергична среда

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е най-големият в града, който ще предложи модерни търговски площи. Проектът е развит върху терен от над 44 декара.

виж повече

Гаритидж Парк

Гаритидж Парк е разположен на терен от 165 000 кв.м. на кръстовището на Околовръстен път и входа към квартал „Младост“, в съседство с Бизнес Парк София - район с отлична инфраструктура и достъп до Околовръстен път, удобна връзка с летище София и централните градски части.

виж повече

Офис сграда „Сребърна“

С отличната си локация на ул. „Хенрик Ибсен“ 17, точно до Южен парк, офис сграда „Сребърна“ предлага офиси тип „open space”, което осигурява на клиента свободата да направи свой собтвен интериорен дизайн, според индивидуалните си нужди и спецификите на работата си.

виж повече