Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

Комплексът се намира в град София, първа линия с обширно лице на ул. Челопешко шосе, на 500 м. от бул. Ботевградско шосе, Околовръстен път, Северна тангента и магистрали Тракия и Хемус с директен достъп от всички техни посоки. Спирка на Софийски градски транспорт пред имота.

Площ на имота: РЗП от 5500 м2, мецанин/ниво 2 от 700 м2, офисна част/ниво 3 от 750 м2. Стоманобетонна конструкция, светла височина 15м.в сухия склад, възможност за изграждане на конвенционална стелажна система на 7 нива и 1т. товароносимост на палет и според заданието около 10 000 палето места.

Проектът е Клас А : Високо стелажен Логистичен комплекс съобразен с последните Европейски изисквания със складова част, офисна част, мецанин, сепарирана хладилна зона с преддверие и хладилни камери по задание на клиента, собствен трафопост, дизелов генератор, спринклерна инсталация по VdS стандарт, охрана , контрол на достъпа, СОТ, видеонаблюдение, паркоместа, разнообразни решения за достъп, хидравлични/телескопични и джъмбо рампи. Сертификации: НАССР, ИАЛ, ISO.

Очакван срок на завършване: Q4 2020 г.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Индустриални площи и
капиталови пазари

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Отворени пространства
  • Синергична среда

 

  • Тип: Логистика
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Park Lane

Park Lane е офис сграда от клас А, намираща се в един от най-бързо развиващите се райони в София - квартал Хладилника, в близост до най-големия и престижен търговски център в България - Paradise Center

виж повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече

ИНТЕРПРЕД  ЦАР БОРИС III

Сградата се намира на бул. Цар Борис III, достъпен с автомобил и надземен обществен транспорт, в близост до метростанция. В района се намират важни държавни институции, медицински центрове, ресторанти и магазини.

виж повече