Мол Ямбол

Мол Ямбол e отлична синергия на бизнес център и самостоятелна търговска зона. Разположен e в модерна 12 етажна сграда (1 подземен и 11 надземни нива) с РЗП 12 905 m², в топ центъра на града на ул. Александър Стамболийски 30, в непосредствена близост до всички държавни институции и банки. Първият и единствен търговски център в град Ямбол. Предлага на посетителите магазини, ресторанти и заведения за бързо хранене организирани около атриум с ескалатори, детски кът, игрална зала, боулинг. Разполага с директен достъп на търговската част с подземния паркинг. Обхватът и възможностите на сградата са единствените в региона, които съчетават бизнес, пазаруване и забавления.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Търговска площ – 4 нива (1 подземно 3 надземни) с РЗП 6 369 m² и отдаваема площ 4 000 m²
  • Офис зона – 8 надземни етажа с РЗП и отдаваема площ 6 536 m²
  • Паркоместа: 200, c директен достъп до супермаркета
  • Местоположение – Топ Център

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали.

виж повече

Сан Стефано Плаза

Многофункционален комплекс Сан Стефано Плаза е разположен в престижен район в центъра на София на 80 м от Орлов мост, 250 м от Софийския университет Св. Климент Охридски и на 510 м от Народното събрание.

виж повече

Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил.

виж повече