Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали. Милениум център е изключително лесно достъпен с няколко вида транспорт, включително метростанцията НДК, трамваи и автобуси.

Пет подземни нива предлагат 560 парко места. Проектът предлага около 25,000 кв.м. офис площи с открита гледка към града и Витоша планина. В допълнение сградата разполага с престижни офиси с ефикасни разпределения на етажите и високи спецификации като 4 -тръбна HVAC , Контрол на климата , CAT 6 окабеляване, просторно лоби и общи части. Развитието и конструкцията на проекта са извършени от строителната компания NIKMI. От 2017 г. офисната сграда е собственост на KBC Group, представена на пазара с дружествата ОББ и ДЗИ.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Панорамна гледка
  • Големи подoви плочи
  • Силен бизнес и предлагане на клиентски услуги

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл Парк Средец

„Ритейл Парк Средец“ е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м.

виж повече

Капитал Форт

Капитал Форт се намира на бул. „Цариградско шосе“, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. На минути с кола или метро.

виж повече

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори.

виж повече