“Perform” бизнес център

„Перформ“ е бизнес център, разположен в топ центъра на София и осигурява бизнес среда, която отговаря на високите критерии на бизнес обществото. Сградата е разположена на четири улици и е с обща застроена площ от 37 062 m2, разпределени в 10 етажа офиси и 5 подземни нива, с повече от 400 паркоместа.

Бизнес центърът е оборудван с модерни системи и иновативни технологии, които максимално улесняват бизнес партньорите и посетителите. Централното комуникативно тяло се намира в югозападната част на сградата, има 4 високоскоростни асансьора, плюс още 2 високоскоростни асансьора в централната част на сградата, 3 стълбища, 8 публични тоалетни и 2 за хора с увреждания на всеки етаж.

В 5-те подземни нива (400 охранявани паркоместа) са осигурени и технически стаи, където ще бъдат разположени инсталациите на сградата. Подземните нива са свързани с надземните чрез три стълбища, две спираловидни рампи за автомобилен достъп от ул. „Волга“ (източната част на сградата) и изход до ул. „Три уши“ (западната част).

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Видимост
  • Голямо етажно пространство

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е най-големият в града, който ще предложи модерни търговски площи. Проектът е развит върху терен от над 44 декара.

виж повече

Саут Парк Билдинг

Саут Парк Билдинг е разположен на ул. „Хенрих Ибсен“ 13, срещу МОЛ „Парадайс“. Проектът е завършен през Q2 2018. Инвеститор е "Арт Е Строй" ЕООД.

виж повече

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

виж повече