Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции. Проектът предлага различни удобства за своите наематели. Планира се изграждането на метростанция „Слатина“ (Линия 3), чийто вход/изход ще минава до сградата. Шатъл бус свързва сградата с метростанция Жолио-Кюри.

BSR Sofia One е офис парк, който се състои от 2 сгради клас А и над 30 000 кв. м наемна площ. Офис сградите са проектирани така, че да осигуряват на наемателите максимален комфорт и ефективност.

BSR Сграда 1 функционира от 2012 г., сграда Клас А с обща площ от 13 000 кв.м, разпределени на10 етажа, с общо 340 паркоместа на 2 подземни нива. Всеки етаж е с площ от 1340 кв. м и конфигурация отворено пространство, светла височина на таваните: 2,7 м, окачени тавани, двоен под, прозорци с изолация , BMS, система за пожароизвестяване, спринклерна инсталация. Сградата разполага с два независими източника на електрозахранване и дизелов генератор и висококачествени асансьори: 4 х 1000кг, включително един авариен.

БСР 2 е въведена в експлоатация Q3 2017, съчетава най-съвременните тенденции в архитектурата, строителството и дизайна на работното място. Правоъгълната форма на Сграда 2 и отворените етажни пространства без колони улесняват проектирането на отделните офиси. Офисните площи започват от 300 кв.м. до 1 500 кв.м . Благодарение на високите 2,8 м тавани и просторния интериор всяко кътче е окъпано в естествена светлина. Сградата е обслужвана от 5 високоскоростни асансьора, отваряеми прозорци, два независими източника на електроенергия и дизелови генератори, 4-тръбна ОВиК система. Разполага с 340 паркоместа. Сградата е с BREEAM сертификат за зелено и устойчиво строителство.

Инвеститор е БСР София АД.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висококачествени довършителни работи
  • Лесна достъпност и видимост
  • Сертификат BREEM

 

  • Тип: Офис площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

виж повече

София Офис Център

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent. Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, "София Офис Център" предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили.

виж повече

Офис Сграда Оскар

Сградата се намира на бул. „Васил Левски“, близо до Британското консулство. Отличава с уникалното си местоположение, разположена на главен булевард, до автобусна спирка и между две метростанции , което осигурява бърза връзка с останалите райони в столицата.

виж повече