Ритейл парк Кърджали

Ритейл парк Кърджали е първият в града и ще бъде най-голямата търговска зона, предоставяща модерни търговски площи в града и региона.

Ритейл парк Кърджали е с централно местоположение и удобни връзки, с възможност да обслужва жители от целия регион, включително от съседни страни. Ритейл паркът е развит върху терен от над 30 декара.

Общата застроена площ е 12 700 кв.м. Ритейл паркът е с отлично проектиране на отделните обекти, с цел всеки един да има много добра видимост и практично разпределение. Осигурен е голям открит паркинг за посетителите.

Търговският парк е в процес на изграждане – планираното откриване е през пролетта на 2023 г.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Първият ритейл парк в Кърджали с търговска площ от 12 700 кв.м
  • 265 паркоместа
  • Отличен достъп
  • Синергия между различни търговски категории

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Phase II of BSR Sofia One

BSR Sofia One е разположен в източната част на центъра на София, в непосредствена близост до Скай Сити Мол, както и до множество административни и държавни институции.

виж повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

виж повече