Ритейл парк Севлиево

Ритейл парк Севлиево е първият и единствен в града, който ще предложи модерни търговски площи. Разположен е в развита търговска дестинация, до супермаркетите Лидл и Кауфланд. Паркът се изгражда на бул. „Никола Д. Петков”, което осигурява отличен достъп от всички части на града и околностите, зона с добре развита инфраструктура в близост до жилищен район и индустриална зона.

Общата застроена площ e 7 000 кв.м.

Търговският парк е в процес на изграждане – планираното откриване е през пролетта на 2022 г.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Първият ритейл парк в Севлиево с търговска площ от над 4 300 кв.м
  • 77 паркоместа
  • Отличен достъп
  • Синергия между различни търговски категории

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

GORA

GORA е нов модерен проект, част от бързо развиващият се район Хладилника с комуникативно местоположение. Проектът е разположен на парцел от 19 000 кв.м. Жилищната част е развита на 13 000 кв.м, от които 10 000 кв.м. зелена площи, превърнати в парк.

виж повече

Ринг тауър

The Ring Tower е разположена на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

виж повече

Офис Център D 88

Административна сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ №88, в непосредствена близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски

виж повече