Ритейл парк Юг

Ритейл парк Юг с 6 200 кв.м. застроена площ е разположен на кръстовище на два основни булеварда – бул. Коматевско шосе и Александър Стамболийски, разположен е в южна част на Пловдив . Локацията позволява лесен достъп до всички градски части, околовръстен път, летище и магистрала Тракия. Също така осигурява отлична достъпност с автомобил и обществен транспорт, намира се на разстояние 3,1 км. от централна част на града.

Търговския център е с 8 350 кв.м. брутна отдаваема площ. На територията на парка са изградени 15 магазина, разполага с 250 паркоместа. Обекта предлага на клиентите си пълен микс от магазини и услуги – супермаркет, мода, обувки, продукти за красота и други, ресторант, кафене, площи за сводното време.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достъпна локация
  • 250 паркоместа
  • Микс от различни магазини
  • Ресторанти и заведения

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

виж повече

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

виж повече

София Офис Център

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent. Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, "София Офис Център" предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили.

виж повече