Ритейл Парк Средец

„Ритейл Парк Средец“ е първият ритейл парк в София и заема обширна площ от 78 537 кв.м. Той се намира в близост до центъра на града. На територията на проекта вече успешно оперират няколко големи търговски вериги.

Всички търговски обекти и складови площи имат добър достъп от главният булевард „История Славянобългарска“ 21, по който се движат товарни превозни средства. Осигурен е 24-часов достъп за товарни и разтоварни дейности на стока.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Обща застроена площ 47 073 кв.м
  • Обща отдаваема площ 37 984 кв.м
  • Паркоместа 1 160 бр.

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори.

виж повече

Офис Център D 88

Административна сграда е ситуирана в централната част на София на бул. „Кн. Александър Дондуков“ №88, в непосредствена близост до Президентството, Парламента и Катедралата Ал. Невски

виж повече

ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР

Европейски търговски център (ЕТС) е един от най-големите и престижни офис комплекси в България с изградена топла връзка с The Mall. Разположен на една от основните пътни артерии в София – бул. Цариградско шосе, свързващ летище София с централната градска част.

виж повече