Ринг тауър

The Ring Tower е разположена на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София. Локацията предполага лесно придвижване до центъра, бърз контакт с околовръстен път за безпрепятствено достигане до изходите на столицата. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата.

Елегантната мултифункционална бизнес сграда е с РЗП от 14 704 кв.м. разположени на 16 надземни етажа. Тя разполага с подземен паркинг на две нива с капацитет 80 паркоместа за автомобили и велосипеди. В района могат да бъдат наети, при нужда и голям брой допълнителни паркоместа.

В Ring Tower, офис площите са open space, с двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха.

Сградата е завършена Q4 2020.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис пространства клас А
  • Екстериор “Строга красота”
  • Съседство с Бизнес Парк София
  • В непосредствена близост до Фантастико, Била, Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа, множество ресторанти, и Ринг Мол.

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Мега Мол

Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Намиращ се в ж.к. „Люлин“, с обща търговска площ от 24 000 м², молът предлага над 100 магазина, ресторанти и кафенета.

виж повече

Скай Форт

Скай Форт ще бъде разположен в южната част на бул. „Цариградско шосе“. Най-високият небостъргач в София (202 м.) е част от бизнес комплекса „София капитал сити“. Локацията на проекта осигурява бърз достъп до центъра на гр. София, както и до жилищните квартали в близост.

виж повече

Инфинити Тауър

Инфинити Тауър, част от комплекса на България Мол, е разположена на един от главните булеварди в столицата – бул. “България“, което осигурява удобен достъп до всички части на града.

виж повече