Офис сграда Сегабилдинг

Административна сграда "Сегабилдинг", находяща се в идеалния център на град София, бул. Фритьоф Нансен №37, срещу Националния Дворец на Културата - oтлична централна локация с достъп до метро и гъста мрежа от обществен транспорт.

Сградата е с разгърната застроена площ от 1650,90 кв.м. и се състои от шест етажа. Сградата може да осигури 140 работни места. Осигурени от 50 до 100 броя паркоместа в непосредствена близост до сградата.

Офисните площи клас А, разположени от партерен етаж до шести включително, са тип Open Space, което позволява свободно разпределение на работната площ на различни по големина офис помещения. Всеки етаж разполага с коридор и две тоалетни.

Административният център е изграден с най-модерните материали и технологии: централна климатична система – Carrier, СОТ, контролиран достъп, пожароизвестителна система, осветление Gamma Design, двоен под, IT структурно окабеляване, фотоклетки на всички общи части, пътнически асансьор Tissen.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Офис пространства клас А
  • Централна локация
  • Паркинг зона

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София.

виж повече

Адванс Бизнес Център

Адванс Бизнес Център е разположен в близост до входа на Бизнес Парк София, на кръстовището между ул. „Атанас Москов“ и ул. „Самара“. Основни пътни артерии в района са Околовръстен път и бул. „Александър Малинов“.

виж повече

София Офис Център

"София Офис Център" е първият бизнес комплекс в България, подал заявка за сертифициране с престижния британски сертификат BREEAM 2016: Excellent. Разположен на бул. „Цариградско шосе“, в непосредствена близост до станция на метрото и оформящото се бизнес сити, "София Офис Център" предлага голям паркинг за служители и гости на центъра с колонки за зареждане на електромобили.

виж повече