Сердика Офиси

Сердика Офиси е осем етажно тяло в синергия с Мол Сердика на бул. Синтняково в столицата. Местоположението обуславя гъста мрежа от линии на градски транспорт, лесен достъп с автомобил. Намира се на 15 мин. от летище София, на 1 км. от Орлов мост и Софийския университет и 1,9 км. от храм-паметник Александър Невски.

Офисната сграда предлага уникално съчетание от множество удобства, отлична локация. Отличава се с високо-технологични характеристики. Наемателите разполагат с директен достъп до над 210 магазина, ресторант, заведения за хранене , банкови клонове и много други услуги.

Сердика Офиси предлага 28 500 кв. м. офис площи клас А, разположени на 8 етажа с отдаваема площ от 200 до 4 000 кв.м. на всеки от етажите. Светлата част на помещенията е 3 м. Това осигурява пространство и комфорт, автоматична слънчева защита, двойна фасада, 3 панорамни и дванадесет високоскоростни асансьора обслужват бизнес сградата, която разполага с 4 000 паркоместа.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Улеснен достъп
  • Множество удобства
  • Високо-технологични характеристики

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Логистика Х

Логистична база Логистика Х е с перфектна локация за градска дистрибуция и бърз достъп до главните транспортни артерии: Околовръстен път София и магистрали Хемус и Тракия.

виж повече

Ритейл парк Юг

Ритейл парк Юг с 6 200 кв.м. застроена площ е разположен на кръстовище на два основни булеварда – бул. Коматевско шосе и Александър Стамболийски, разположен е в южна част на Пловдив.

виж повече

Филто

Бизнес сграда Филто се намира на ул. „Тодор Александров“ №28 – една от най-обещаващите и развиващи се административни търговски площи в центъра на града, близо до метростанция „Опълченска“.

виж повече