София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”. На пешеходно разстояние от търговски центрове, държавни и обществени институции, посолства и културни паметници.

Общо площите на парка са 10 188 кв.м., разпределени:
Сграда A: 9-етажна сграда с РЗП 5 311 кв.м
Сграда Б: 7-етажна сграда с 9 апартамента (РЗП 1 767 кв.м.)
и подземни паркинги на три нива и 72 паркоместа(РЗП 3 110 кв.м.)

Сградите се отличават с модерна архитектура, луксозни довършителни работи и отлична инфраструктура. Офис площите са просторни, тип Open Space, оборудвани със съвременна телекомуникационна техника, високоскоростен интернет, инсталации от последно поколение, система за свеж въздух, централна отоплителна и климатична система. Осигурените услуги съответстват на сгради от клас А – постоянен контрол на сградните системи и инсталации, денонощна охрана и видеонаблюдение. Други площи в сградите са: просторно фоайе с рецепция, магазин за офис материали.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Отлична локация в сърцето на София
  • Достъпност с метро

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Park Lane

Park Lane е офис сграда от клас А, намираща се в един от най-бързо развиващите се райони в София - квартал Хладилника, в близост до най-големия и престижен търговски център в България - Paradise Center

виж повече

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори.

виж повече

Европарк бизнес център

„Европарк“ се намира на бул. „Цариградско шосе“ – основната пътна артерия, свързваща летище София и центъра на града. Центърът на София е достъпен с кола или градски транспорт за по-малко от 10 минути.

виж повече