Sofia Tech One

Sofia Tech One е мултифункционален административен център за бизнес услуги в Зона 2 на София Тех парк непосредствено до предстоящата метро станция Арена Армеец (4-ти етап от линия 3), на 4 км от центъра на града и 10 минути от летище София. Oфис площи c обща отдаваема площ от 30 000 кв.м. са разположени на 11 етажа с размер на етажната плоча 2 600 кв.м. Проектът предлага отворени офис пространства от най-висок клас със светла височина 2,80 м. и нисък процент общи части, четири тръбна система за отопление, вентилация и климатизация, тераси и др.

На ниво -1 е разположен паркинг с 420 места.

Бизнес центърът ще разполага с търговски площи на партера: ресторант, супермаркет, пекарна, кафене, фитнес център, аптека, химическо чистене. Sofia Tech One предлага допълнителни удобства за служителите, зони за отдих и зелени площи.

Сградата е завършена: Q2 2020 г.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Високотехнологична сграда с елегантен дизайн
  • Удобна локация, до новострояща се метростанция Арена Армеец

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

NV Tower

NV Tower е нов проект с уникалната архитектура. Всеки етаж носи името на отделен кристал и неговият дизайн е разработен в същия цвят като кристала. Местоположението на сградата е с отлична достъпност, нa 300 м oт съществуваща метростанция, спирки на обществен транспорт и с удобен достъп с автомобили.

виж повече

Cargil Tower

Cargil Tower офис сграда, клас А, намираща се на бул. „Тодор Каблешков, в близо до кръстовището с бул. „България“, в ж.к. Мотописта. Стратегическата позиция на сградата с отлична видимост, осигурява бърз достъп до центъра на града, до „Околовръстен път“, също и до редица административни сгради, разположени в съседство.

виж повече

Литекс Тауър

Литекс Тауър е една от трите високи сгради, разположени по протежение на бул. „Драган Цанков“, в близост до кръстовището с бул. „Г.М. Димитров“.

виж повече