Търговски център „Европа“

Търговски център „Европа“ със страхотния си микс от офиси, складове, магазини, кафенета, ресторант и спортни зали, е най-големия комлекс от подобен тип в страната.

Центърът се състои от висококачествени офисни пространства с различни квадратури. В Сграда „1“, можете да намерите различни видове офиси: разделени на кабинети, офиси тип „оpen space” или комбинирани. Общите части, заедно с елегантната рецепция във фоайето, са приветливи и представителни. Осигурена е и вътрешна връзка на сградата с подземния паркинг.

Търговската част е много богата. Приземният етаж съдържа 8 магазина. Също така, разполага с банков офис, химическо чистене, мобилен оператор, аптека, магазин за подаръци, кафе-ресторант, ресторант „A la carte” и многофункционална спортна зала.

В допълнение Сграда "1" на комплекса разполага с три нива складове, подсигурени са рампи и мазе на първи етаж. Широката рампа, с достатъчно пространство пред нея за маневриране на тирове, е на разположение за дейности по съхранение. Сградата предлага индивидуални, модерни товарни асансьори за складовете в сутерена и на първия етаж.

ЗА ВРЪЗКА

Константин Владов

Офис площи

тел: +359 877 072 629

email: k.vladov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стратегическа локация
  • Създадена и развита инфраструктура
  • Сертивицирана от BREEAM, стандарт за устойчиви и екологични сгради
  • Възможност за паркиране

 

  • Тип: Офис
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

ЕМ Билдинг

Ем билдинг е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, на кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Хенрик Ибсен”- срещу Парадайз център.

виж повече

БенчМарк бизнес център

Със своята нестандартна архитектура, БенчМарк бизнес център бележи източния вход на град София и се характеризира с най- големия атриум в България, с диаметър 18м. и 50м. височина. Интересно и нестандартно озеленяване, естествено осветление и панорамни асансьори.

виж повече

Sofia Airport Center

Sofia Airport Center (SAC) е проект, построен според най-високите западни стандарти, SAC е локация, предпочитана от много международни компании за установяване на техните регионални представителства и офиси.

виж повече