Варна 115

Проект "Варна 115" е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна. Впечатляващият силует на сградата с красива стъклена фасада го прави забележим и запомнящ се. Сградата е от смесен тип и се състои от както следва: търговска част, офиси и жилищна част. Използвани са материали от последно поколение и модерни технологични решения, за да се осигури максимален комфорт на обитаващите.

Благодарение на прекрасното местоположение на "Варна 115", сградата предлага несравним панорамен изглед към морето и в същото време е в непосредствена близост до центъра на града.

ЗА ВРЪЗКА

Борислав Борисов

Търговски площи и
управление на имоти

тел: +359 885 337 421

email: b.borisov@ipc.bg

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • РЗП – 12 032 кв.м.
  • Лесен достъп
  • Централна локация

 

  • Тип: Търговски площи
  • Услуга: Отдаване под наем

КАРТА

ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Ритейл парк Перник Плаза

Ритейл парк Перник Плаза е най-големият в града, който ще предложи модерни търговски площи. Проектът е развит върху терен от над 44 декара.

виж повече

EКСПО 2000 - фаза IV

Офис сграда EКСПО 2000 - фаза IV е разположена на столичния булевард Н.Й. Вапцаров и представлява четвърти етап от проект Бизнес комплекс Експо 2000. Всички фази са изградени и функциониращи.

виж повече

Милениум център

Милениум център е знаков за града проект със смесено предназначение, включващ офис кула с 85 м височина, хотел, жилищнна кула и търговски площи. Проектът се намира точно до Националния дворец на културата (НДК) и е удобно разположен между южната част на бул.“Витоша“ – най-престижната търговска улица в страната, и бул. „България“ – една от най-натоварените пътни артерии водещи до бързо развиващите се южни квартали.

виж повече